Plan4home team

Een team van experts om uw renovatieproject te doen slagen.

Plan4home is een jong dynamisch bedrijf met als doel mensen te helpen tijden de renovatiewerken, niet door ze zelf uit te voeren maar als coach, zoals een vader voor zijn kind, zorgen dat er planmatig wordt gewerkt en de juiste keuzes worden gemaakt.

Ons team bestaat uit verschillende mensen met elk hun expertises, we hebben als doel de behoeften van de klant te vervullen. Wij zijn geen architect of aannemer neen , we zijn uw coach in het verbouwproces.

Plan4home werd opgericht door de vraag van de markt, mensen hebben vandaag een coach nodig, die ervaring heeft, helpt de juiste beslissingen te nemen.

Voor jonge eerste kopers van een huis is het niet gemakkelijk, een huis kopen, lening afsluiten en dan starten met verbouwen. Iets wat je meestal voor de eerste keer doet. Door plan4home wordt het veel makkelijker om te weten waarmee je begint, correct de kosten bepalen om finaal een leefbaar huis te verwezelijken.

Ontdek ons team

Bert : Verkoop Daan : Bouwkundig ingenieur Thomas : Bouwkundig ingenieur

Bert heeft verschillende woningen verbouwd, 15 jaar ervaring in verzekeringen en schade dossiers bouw.
Daan reeds 15 jaar actief als bouwkundige en meer dan 10 jaar ervaring in renovatie
Thomas is ook reeds 15 jaar actief als bouwkundige en meer dan 10 jaar ervaring in renovatie

De behoefte van onze dienst is de laatste jaren meer en meer duidelijker geworden, verbouwen is complexer, duurder en een overaanbod van materialen.
Financiële instellingen, en de overheid qua normen zijn strenger geworden.

Samen met specialisten zoals bouwkundige ingenieurs, aannemers , juristen, notarissen en professoren hebben wij onze dienst ontwikkeld.
Met als doel betaalbaar te renoveren met een partij die mee over de schouder kijkt, en die alle middelen die mogelijk zijn zal inzetten om uw droom te verwezelijken.

Kan jij ons team versterken?

Bekijk dan snel onze openstaande vacatures.