Plan4home team

Een team van experts om uw renovatieproject te doen slagen.

Plan4home is een jong dynamisch bedrijf met als doel mensen te helpen tijdens de renovatiewerken, niet door ze zelf uit te voeren maar als coach, zorgen dat er planmatig wordt gewerkt en de juiste keuzes worden gemaakt.

Ons team bestaat uit verschillende mensen met elk hun expertises, we hebben als doel de behoeften van de klant te vervullen. Wij voeren de werken niet uit, we zijn uw coach in het verbouwproces.

Plan4home werd opgericht door de vraag van de markt, mensen hebben vandaag een coach nodig, die ervaring heeft, helpt de juiste beslissingen te nemen.

Voor jonge eerste kopers van een huis is het niet gemakkelijk, een huis kopen, lening afsluiten en dan starten met verbouwen. Iets wat je meestal voor de eerste keer doet. Door plan4home wordt het veel makkelijker om te weten waarmee je begint, correct de kosten bepalen om finaal een leefbaar huis te verwezelijken.

Maak kennis met ons team

Bert
Bestuurder Plan4Home

Daan
Bouwkundig ingenieur, stabiliteit

Davy
Bouwkundig ingenieur, calculator

Annelies C.
Energiedeskundige type A

Annelies V.
Regio verantwoordelijke Antwerpen

Robin
Energiedeskundige type A

De behoefte van onze dienst is de laatste jaren meer en meer duidelijker geworden, verbouwen is complexer, duurder en een overaanbod van materialen.
Financiële instellingen, en de overheid zijn qua energienormen strenger geworden.

Samen met het team van specialisten hebben wij onze dienst ontwikkeld.
Met als doel betaalbaar te renoveren met een partij die mee over de schouder kijkt, en die alle middelen die mogelijk zijn zal inzetten om uw droom te verwezenlijken.

Kan jij ons team versterken?

Bekijk dan snel onze openstaande vacatures.