Verbouwen zonder zorgen

Renovatie en energie advies nodig? Ontdek onze oplossingen:

Onze formules Renovatie en energie adviesplan aanvragen

Met onze plan4home renovatiecoaches waar u bij terecht kunt voor advies inzake energie/premies, indeling, stabiliteit, calculatie, verborgen gebreken en uitvoering.

TIPS

Visie

Onze visie is aanbieden van een kwalitatief hoogstaande dienst, die zekerheid brengt voor de bouwheer/verbouwer en andere betrokken partijen en die kan leiden naar een zorgeloze groei en resultaten.

Missie

Onze missie is mensen helpen bij renovatie om finaal een goede woning te hebben. Die correct gerenoveerd is en die een financiële zekerheid is als ze met pensioen zijn.

Renovatietips

Door planmatig te werken met een renovatiecoach zal je beter en goedkoper uw renovatie realiseren. Een specialist zal u begeleiden die heeft jaren ervaring in deze materie. Hij zal u helpen de juiste keuzes te maken zonder verdere verplichtingen.

Energie is vandaag heel belangrijk, bij aankoop van nieuwe ramen en deuren vraag een attest aan de verkoper om zodoende dit te kunnen opnemen in het EPC-attest.

Recensies

  • Wij zijn zeer tevreden over het bezoek en het plan die opgesteld werd. Jullie medewerker gaf een zeer aangename en vriendelijke indruk. We kregen antwoorden op al onze vragen en er werd goed geluisterd naar onze wensen.

    Het plan zelf geeft een mooi overzicht van alles wat we wilden weten. Behalve de gevraagde schatting van de verbouwkosten kregen we extra informatie zoals hoe we kosten konden besparen of suggesties over hoe bepaalde zaken aangepakt/ingericht kunnen worden.

    Onze ervaring zijn tot hier toe enkel positief. Ook de instanties met wie we samenwerken voor de aankoop van de woning en bijhorende administratie hebben veel aan het plan.

    Wij zouden de geleverde diensten zeker aanraden aan personen die een financiële inschatting willen laten maken van de verbouwkosten aan hun woning.

    Silke en Robbe — Sint-Denijs

Renovatiewerken voor de boeg en u weet niet goed waar te beginnen?

Met ons renovatie en energie adviesplan kan u samen met één van onze experten een plan van aanpak uitwerken.

Renovatie en energie adviesplan aanvragen

Ontdek alles over ons renovatie en energie adviesplan