Verbouwen zonder zorgen

Renovatie en/of energiestudie nodig? Ontdek hoe wij dit aanpakken:

Onze formules Renovatie en/of energiestudie aanvragen

Als u kiest voor één van onze formules, zal een renovatiecoach contact met u opnemen om een datum te plannen voor een huisbezoek.

Bij elke formule die we aanbieden, zal er altijd een huisbezoek plaatsvinden om te voldoen aan uw wensen en de behoeften van de woning. Op deze manier leren we u en uw woning beter kennen.

Bij de renovatiecoach worden volgende vragen beantwoord:

 • Welke EPC-score zal ik behalen na uitvoeren van bepaalde werken?
 • Wat kan ik doen met dit budget?
 • Hoe kan ik betaalbaar renoveren?
 • Hoe kan ik later nog een betere EPC-score behalen?

Vraag voor meer info op info@plan4home.be
of telefonisch op 0479 44 44 24 bereikbaar tijdens de kantooruren.

Bekijk onze video's

Wat doet plan4home?

Wie zijn wij?

Waarom plan4home?

Call out

Visie

Onze visie is het leveren van een hoogwaardige dienst die zekerheid biedt voor zowel de verbouwer als alle betrokken partijen, en die kan leiden tot zorgeloze groei en positieve resultaten.

Missie

Mensen ondersteunen met een duidelijk beeld van hun woning, inclusief de mogelijke opties, wat haalbaar is qua budget en welke EPC-score bereikbaar is. Dit met doel correct en grondig te informeren.

Renovatietips

Door planmatig te werken met een renovatiecoach zal je beter en goedkoper uw renovatie realiseren. Een specialist zal u begeleiden die heeft jaren ervaring in deze materie. Hij zal u helpen de juiste keuzes te maken zonder verdere verplichtingen.

Energie is vandaag heel belangrijk, de energiescore van uw woning/ appartement kunt u terug vinden op het EPC-attest (energie prestatie certificaat) wanneer u bepaalde werken of energetische ingrijpen wilt uitvoeren laat dan op voorhand uw EPC her berekenen. De keuze van het soort materiaal of dikte kan een verschil maken.

Door uw EPC te verbeteren kan u tot 5000 euro premie ontvangen!!!

Meer info over energiepremies
Bron mijn verbouwpremie
Meer info over EPC label premie
Bron Fluvius

Recensies

 • Wij zijn zeer tevreden over het bezoek en het plan die opgesteld werd. Jullie medewerker gaf een zeer aangename en vriendelijke indruk. We kregen antwoorden op al onze vragen en er werd goed geluisterd naar onze wensen.

  Het plan zelf geeft een mooi overzicht van alles wat we wilden weten. Behalve de gevraagde schatting van de verbouwkosten kregen we extra informatie zoals hoe we kosten konden besparen of suggesties over hoe bepaalde zaken aangepakt/ingericht kunnen worden.

  Onze ervaring zijn tot hier toe enkel positief. Ook de instanties met wie we samenwerken voor de aankoop van de woning en bijhorende administratie hebben veel aan het plan.

  Wij zouden de geleverde diensten zeker aanraden aan personen die een financiële inschatting willen laten maken van de verbouwkosten aan hun woning.

  Silke en Robbe — Sint-Denijs

Renovatiewerken voor de boeg en u weet niet goed waar te beginnen?

Met ons renovatie en/of energiestudie kan u samen met één van onze experten een plan van aanpak uitwerken.

Renovatie en/of energiestudie aanvragen

Ontdek alles over ons renovatieplan + energiestudie EPC